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変わり続ける時代の中で受け継がれていく歴史とは : 古民家と郷土食の店大松屋を事例に
https://yamagata.repo.nii.ac.jp/records/4984
https://yamagata.repo.nii.ac.jp/records/49848791aa37-6c98-406c-9b5f-2ac36688749f
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||
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公開日 | 2021-03-25 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | 変わり続ける時代の中で受け継がれていく歴史とは : 古民家と郷土食の店大松屋を事例に | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | jpn | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | 継承 | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | 古民家 | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | 郷土料理 | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | ライフヒストリー | |||||||||
キーワード | ||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | 歴史社会学 | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | successful succession | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | old folk house | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | local cuisine | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | life history | |||||||||
キーワード | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||
主題 | historical sociology | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||
著者 |
須藤, 楓
× 須藤, 楓
× 保木本, 利行
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著者(ヨミ) | ||||||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||||||
識別子 | 15456 | |||||||||
姓名 | スドウ, コズエ | |||||||||
著者(ヨミ) | ||||||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||||||
識別子 | 15457 | |||||||||
姓名 | ホキモト, トシユキ | |||||||||
著者別名 | ||||||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||||||
識別子 | 15458 | |||||||||
姓名 | Sudou, Kozue | |||||||||
著者別名 | ||||||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||||||
識別子 | 15459 | |||||||||
姓名 | Hokimoto, Toshiyuki | |||||||||
内容記述 | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | Today, in Japan, many historic olden cultures and ways of livings are passing away. To cope with these negative trends, government implement laws, such as, the Landscape Law in 2004 or the Historical Community Planning Rule in 2008. But it is not sufficient enough just to implement such political measures . To maintain the historical olden cultures and way of livings in this rapid changing days, we have to pass on the predecessors’s pride, delight, anger, sorrow and pleasure to the successors. We conduct the intensive hearing investigation to the old folk house style local cuisine restraint “Ohmatsuya” in Tsuruoka city and figure out the experimental background of successful succession from the predecessor to the successor. | |||||||||
書誌情報 |
山形大学紀要.農学 en : Bulletin of the Yamagata Unibersity.Agricultural science 巻 18, 号 4, p. 237-263, 発行日 2021-02-26 |
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ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||
収録物識別子 | 0513-4676 | |||||||||
書誌レコードID | ||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||
収録物識別子 | AN00243054 | |||||||||
その他の言語のタイトル | ||||||||||
その他のタイトル | How could we pass on the predecessors’ pride and struggle experience to the successor in this rapid changing days? : Intensive hearing investigation on the unique old folk house style local cuisine restraint “Ohmatsuya” in tsuruoka city | |||||||||
タイトル(ヨミ) | ||||||||||
その他のタイトル | カワリツズケル ジダイ ノ ナカ デ ウケツガレテイク レキシ トワ : コミンカ ト キョウドショク ノ ミセ オオマツヤ オ ジレイ ニ | |||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | 山形大学 | |||||||||
出版者(ヨミ) | ||||||||||
値 | ヤマガタ ダイガク | |||||||||
別言語の出版者 | ||||||||||
値 | Yamagata University | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | 論文(Article) | |||||||||
資源タイプ・ローカル | ||||||||||
値 | 紀要論文 | |||||||||
資源タイプ・NII | ||||||||||
値 | Departmental Bulletin Paper | |||||||||
資源タイプ・DCMI | ||||||||||
値 | text | |||||||||
資源タイプ・ローカル表示コード | ||||||||||
値 | 2 |